Mobiilikäyttö ja työntekijät
Ecomin tuonti puhelimeen ja mobiililaitteelle (Android)
Päivitetty yli viikko sitten

Alla kuvattuna vaiheittain kuinka voit tuoda Ecomin käyttöön puhelimeen ja mobiililaitteelle (tabletit yms.). Tässä ohjeessa on käytetty puhelinta Android -käyttöjärjestelmällä. Huomaa että puhelin- ja käyttöjärjestelmäkohtaisia eroavaisuuksia saattaa aina tulla vastaan.

1. Avaa puhelimen selain ja mene osoitteeseen app.ecomjet.com (selainosoite Jetille on aina sama laitteesta riippumatta). Esimerkissä alla käytetty Chromea:

2. Jetin sisäänkirjautumisvalikko aukeaa. Puhelimesi saattaa suoraan ehdottaa "Lisää Ecom Jet aloitusnäytölle" ks. kuva alla. Hyväksymällä saat Jetin suoraan pikakuvakkeeksi puhelimen näytölle ja se tulee käyttäytymään kuten sovellus:

3. Mikäli ylläolevaa ehdotusta aloitusnäyttöön ei tule suoraan, niin voit selaimen asetuksista käydä tekemässä saman. Asetus yleensä on joko samalla nimellä "Lisää aloitusnäyttöön" tai "Asenna sovellus":

4. Näillä toimenpiteillä voit jatkossa käyttää Ecomia suoraan kuvakkeesta: