Kaikki kokoelmatKäyttöönotto ja asetuksetMobiilikäyttö ja työntekijät
Ecomin tuonti puhelimeen ja mobiililaitteelle (Android)
Ecomin tuonti puhelimeen ja mobiililaitteelle (Android)

Ecomin asentaminen Android-laitteelle Chromen kautta. #mobiili #kännykkä

Päivitetty yli viikko sitten

Alla kuvattuna vaiheittain kuinka voit tuoda Ecomin käyttöön puhelimeen ja mobiililaitteelle (tabletit yms.). Tässä ohjeessa on käytetty puhelinta Android -käyttöjärjestelmällä. Huomaa että puhelin- ja käyttöjärjestelmäkohtaisia eroavaisuuksia saattaa aina tulla vastaan.

1. Avaa puhelimen selain ja mene osoitteeseen app.ecomjet.com (selainosoite Jetille on aina sama laitteesta riippumatta). Esimerkissä alla käytetty Chromea:

2. Sisäänkirjautumisvalikko aukeaa. Puhelimesi saattaa suoraan ehdottaa "Lisää Ecom aloitusnäytölle" ks. kuva alla. Hyväksymällä saat Jetin suoraan pikakuvakkeeksi puhelimen näytölle ja se tulee käyttäytymään kuten sovellus:

3. Mikäli ylläolevaa ehdotusta aloitusnäyttöön ei tule suoraan, niin voit selaimen asetuksista käydä tekemässä saman. Asetus yleensä on joko samalla nimellä "Lisää aloitusnäyttöön" tai "Asenna sovellus":

4. Näillä toimenpiteillä voit jatkossa käyttää Ecomia suoraan kuvakkeesta: