Rajapinnat ja yhteydet
Pankkiyhteyden avaaminen (sopimukset pankin kanssa)

Ohjeessa linkit valtuutuslomakkeisiin sekä askeleet pankkiyhteyden avaamiseen.

Päivitetty yli viikko sitten

Ecomissa ostolaskujen maksaminen suoraan pankkiin ja laskusuoritusten (viitesuoritukset) automaattinen nouto aktivoidaan yrityksen omassa pankissa tästä ohjeesta löytyvällä valtuutuslomakkeella. Valtuutuksen saatuaan pankki liittää yrityksen tilin Ecomin pankkiyhteyssopimukseen.

Tee näin:

1. Täytä oman pankkisi valtuutuslomake ja toimita se pankkiisi. Huomioi, että joidenkin pankkien lomake voidaan täyttää digitaalisesti.

2. Kun saat pankista tiedon, että kytkentä on tehty, ilmoita tiedot Ecomin pankkiyhteys-osiossa.

Valtuutuslomakkeet

Pankkiyhteysasetukset

Kun sopimus on tehty pankin kanssa, siirry: Asetukset > Integraatiot > Pankkiyhteys

1. Paina nappia 'ota käyttöön pankkiyhteys'

2. Maksatustunnus ja pankkitili -> Lisää pankin sopimuksesta maksatustunnus ja valitse maksamiseen käytettävä pankkitili. Lopuksi paina 'Lisää yhteys':

3. Maksatustunnuksesta lähtee automaattisesti tarkastuspyyntö asiakaspalvelulle ja hyväksynnän etenemistä voit seurata tässä kohdassa. Kun maksatustunnus on hyväksytty, voit maksaa ostolaskuja ja vastaanottaa viiteaineistoa.