Apua ongelmatilanteisiin
Internet-selaimen välimuistin tyhjennys

Tämän ohjeen avulla saat tyhjennettyä selaimen evästeet/välimuistin.

Päivitetty yli viikko sitten

Toisinaan on tarve tyhjentää selaimen välimuisti, joka mm. pakottaa uudelleenkirjautumisen useimpiin verkkopalveluihin. Välimuistin voi useimmissa selaimissa tyhjentää joko kokonaan tai haluamaltaan aikaväliltä.

Tässä ohjeessa neuvotaan tyhjennys Google Chrome -selaimessa Windows- ja Mac-koneilla.

Windows-koneella valikko löytyy osoiterivin perästä kolmeen pisteen alta.

Mac-koneella valitse ylävalikosta vasemmasta Chrome

Valitse tämän jälkeen haluamasi aikajakso ja paina "Poista" / "Clear"

Puhelimella valikko löytyy osoiterivin perästä kolmeen pisteen alta. Paina valikosta "Poitsa selaustiedot".

Sitten voit valita sivuston sekä tarkemmin, mitkä asiat haluat poistaa.