Aika: Työkulujen hyväksyminen

Työkulukirjausten käsittely Aika Admin-tunnuksilla

Päivitetty yli viikko sitten

Työkulukirjausten koontinäkymä

Aika Admin -tunnuksella pystyt hallinnoimaan työntekijöiden työkulukirjauksia. Valitse ohjelman vasemman reunan valikosta Työt ja projektit - Työkulukirjaukset ja pääset näkymään, jossa voit eri tavoilla suodattaa työkuluja.

Työntekijälle palautetut työkulukirjaukset erottuvat punaisella värillä.

Työkulukirjauksen hyväksymistavat

Aika Admin -tunnuksella voit käsitellä työkulukirjauksia usealla eri tavalla: yksittäin, pikanäkymässä tai jopa sallimalla automaattisen hyväksynnän ohjelman asetuksissa.

Klikkaamalla "hyväksy" teet hyväksynnän, kun työkulukirjaus on tehty oikein.

Klikkaamalla "palauta" kyseinen työvuoro palautuu takaisin työntekijälle korjauksia varten. Palautuksen yhteydessä tulee täytettäväksi selitekenttä. Koontinäkymässä palautettu työvuoro näkyy punaisella värillä ja tekstillä "selvityksessä".

Jos haluat nopeuttaa työkulukirjausten käsittelyä, voit listauksessa klikata alla olevaa merkkiä, jolloin kyseinen työkulukirjaus tulee hyväksytyksi.

Vielä suoraviivaisempi tapa on mahdollistaa asetuksissa työkulukirjausten automaattinen hyväksyminen.

Työkulukirjausten käsittelyyn kannattaa varata riittävästi aikaa ennen yrityksen palkanmaksupäivää.