Laskutus
Liitteen lisääminen myyntilaskulle

Tässä ohjeessa kerrotaan miten liite lisätään laskulle. Sama ohje toimii työmääräimellä. #liite #dokumentti

Päivitetty yli viikko sitten

Laskulle saa lisättyä liitteen Liitetiedostot-kohdasta. Tämä löytyy laskulta tuoterivien ja muistiinpanojen alta.

Halutun liitteen voi raahata ja pudottaa suoraan harmaana olevan osion päälle. Klikkaamalla harmaata ruutua pääsee valitsemaan tiedoston kansiosta.

Laskun lähetyksessä valitse liite mukaan täppäämällä halutut liitetiedostot kohdasta "sisällytä liitetiedostot". Näin liite menee laskun mukana vastaanottajalle.