Kaikki kokoelmatKäyttöohjeetAsetukset
Kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönotto
Päivitetty yli viikko sitten

Kaksivaiheisen tunnistautumisen saat käyttöön näin:

1. Mene asetukset > Käyttäjäasetukset.

2. Kelaa sivu kokonaan alas, kunnes näet kohdan kaksivaiheinen tunnistauminen.

3. Paina "Ota kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttöön".

Tämän jälkeen avautuu Vahvistus-ikkuna, jossa on näkyvissä QR-koodi. Etene näin:

1. Skannaa QR-koodi esimerkiksi Googlen tai Microsoftin Authenticator-sovelluksella.

1. Jos et pysty skannaamaan koodia, voit valita käyttämästäsi sovelluksesta koodin manuaalisen lisäämisen, jolloin voit kopioida vahvista-ikkunan secret-kohdasta koodin ja liittää sen sovellukseen

2. Tee skannauksen jälkeen sovelluksen pyytämät toimenpiteet

3. Anna sovelluksen antama koodi kertakäyttösalasanakenttään

4. Paina vahvista.

Tämän jälkeen kirjautuminen tapahtuu käyttäen sekä tunnuksia että sovelluksen antamaa kertakäyttösalasanaa.