Kaikki kokoelmatKäyttöohjeetLaskutus
Maksumuistutuksen lähettäminen

Maksumuistutuksen muodastaminen, lähettäminen ja sen tekstien muokkaaminen. #Maksumuistutus #Muistutus #Muistutuslasku

Päivitetty yli viikko sitten

Ecomista pääsee helposti lähettämään maksumuistutuksen/maksukehotuksen suoritusta vailla olevasta myyntilaskusta valitulle asiakkaalle. Maksukehotus ei tee uutta laskua, vaan tulostaa muistutuksen, joka sisältää laskutiedot. Maksukehotukset voi lähettää suoraan sähköpostilla tai sen voi tulostaa ja lähettää itse.

Maksumuistutuksen lähettäminen

1. Avaa lasku, josta haluat, tehdä muistutuksen

2. Paina tulosta-napin vierestä alaspäin osoittavaa nuolta

3. Valitse "Lähetä muistutuslasku"

4. Avautuu esikatselu. Valitse lähetystapa: sähköposti tai pdf.

💡 Huomautuksen kieli on sama kuin alkuperäisen laskun kieli

Muistutuksen tekstien muokkaus

Jos haluat muokata maksumuistutuksella näkyvää tekstiä, mene asetukset > Laskutusasetukset ja kelaa kohtaan maksumuistutukset.