Asetukset
Kirjanpidon tilien lisääminen, muokkaaminen ja poistaminen

Kirjanpitotilien lisääminen, muokkaaminen ja poistaminen asetuksissa

Päivitetty yli viikko sitten

Uuden tilin lisääminen tilikarttaan

Kirjanpidon tilejä saat lisättyä Ecomin tilikarttaan kohdasta Asetukset > Tilikartta.

Uuden kirjanpidon tilin lisääminen tapahtuu kohdasta "+ UUSI TILI".

Avautuu uusi tili -ikkuna. Voit joko etsiä tiliä hausta numeron tai nimen avulla tai kirjoitaa tilin numeron suoraan numero-kenttään. Jos kirjoitat tilin suoraan numero-kenttään, ohjelma täyttää muut tiedot automaattisesti.

⚠️ Huom. Jos tili on jo lisätty tilikarttaan, sitä ei löydy hausta ja numerokenttään kirjoittaessa tulee ilmoitus "id pitää olla yksilöllinen".

Ohjelma ilmoittaa tallennuksen jälkeen "Tili tallennettu onnistuneesti", jolloin tiedät, että tili on varmasti lisätty.

⚠️ Huom! Jos Procountor-integraatio on käytössä, siirry Asetukset > Procountor ja tee tarvittavat muutokset myös sen tilikarttaan.

Tilien muokkaaminen

Olemassa olevaa tiliä saa muokattua kynä-kuvakkeesta. Muokata voit tilin kaikkia kohtia, paitsi numeroa. Jos numero on mennyt väärin, poista tili ja lisää se uudelleen oikeilla tiedoilla.

Tilin poistaminen

Tilin poistaminen tilikartasta tapahtuu roskakori-kuvakkeesta.

Ohjelma varmistaa, että haluat varmasti poistaa tilin.

Huom! Jos yrität poistaa tilin, jota on jo käytetty, saat ilmoituksen "Käytössä olevaa tiliä ei voi poistaa"