Ostolaskujen käyttöönotto ja nouto

Sähköisten verkkolaskujen vastaanottaminen

Päivitetty yli viikko sitten

Jotta saat ostolaskut sähköisesti käyttöösi, tulee sähköisen laskutuksen asetukset olla kunnossa (ks. ohje Apix käyttöönotto). Ennen sähköisen laskutuksen käyttöönottoa, tarkista, että yrityksesi perustiedot ovat oikein (Asetukset > Yrityksen tiedot).

Apix

Sen jälkeen kun Apix on otettu käyttöön, Ecom noutaa ostolaskut automaattisesti. Kun näet ostolaskulistan yläpuolella viestin uusista ostolaskuista, tiedät, että sinulle on tullut ostolaskuja. NOUDA LASKUT -valinnasta oikealta ylhäältä saat siirrettyä ne Jetiin. Ostolaskua klikkaamalla sen voi tallentaa, jonka jälkeen se voidaan maksaa ja sen tila voidaan vaihtaa. Ensimmäistä kertaa ostolaskuja käyttöönottaessa, Ecom pyytää päivämäärän, miltä ajalta halutaan noutaa vanhoja ostolaskuja.

Maventa (ei enää käytössä)

Jos käytössä on Maventa:

• Katso, että Maventa-tilin tiedot ovat oikein https://maventa.com (asetukset löytyvät sivun oikeasta yläreunasta)

• Aktivoi Maventa-tilin asetuksista verkkolaskujen vastaanotto (löytyy kohdasta asetukset -> laskujen vastaanotto -> verkkolaskujen vastaanotto)

Sen jälkeen kun Maventa on otettu käyttöön, Ecom noutaa ostolaskut automaattisesti. Kun näet ostolaskulistan yläpuolella viestin uusista ostolaskuista, tiedät, että sinulle on tullut ostolaskuja. NOUDA LASKUT -valinnasta oikealta ylhäältä saat siirrettyä ne Jetiin. Ostolaskua klikkaamalla sen voi tallentaa, jonka jälkeen se voidaan maksaa ja sen tila voidaan vaihtaa. Ensimmäistä kertaa ostolaskuja käyttöönottaessa, Ecom pyytää päivämäärän, miltä ajalta halutaan noutaa vanhoja ostolaskuja.