Ohjelman irtisanominen

Ohjelman irtisanominen, pankkiyhteyden sulkeminen, apixin irtisanominen, tietojen tallentaminen ennen tilauksen päättymistä

Päivitetty yli viikko sitten

Ohjelman irtisanomisen voi tehdä itse Ecomin asetusten kautta.

Mene Asetukset > Tilaus ja paina "Lopeta tilaus".

Ecomin kuukausimaksullisen version voi myös vaihtaa Basic-versioon. jolloin maksat vain lähetetyistä ja vastaanotetuista laskuista. Muutoksen voi tekemällä samasta kohtaa tilaus-näkymässä valitsemalla "Muuta sopimus". Tällöin kuitenkin kaikki muut käyttäjät paitsi pääkäyttäjä otetaan pois käytöstä.

Ohjelman irtisanomisessa noudatetaan Ecomin yleisiä sopimusehtoja sekä ohjelman tarkempaa palvelukuvausta.

Pankkiyhteyden sulkeminen

• Ole yhteydessä pankkiyhteytesi tarjoavaan pankkiin ja pyydä yhteyden sulkemista.

Apixin irtisanominen / sulkeminen Ecomista

• Voit ottaa Apixin pois käytöstä siirtymällä Asetukset > Verkkolaskutus (Apix) ja valitsemalla Poista Apix käytöstä. HUOM! Tämä ei irtisano Apix-sopimusta.

• Irtisanomisesta voit lähettää kirjallisen irtisanomisilmoituksen

• Ilmoita viestissä minkä osan verkkolaskuosoitteista (lähetys-, vastaanotto-, skannaus- tai sähköpostiosoite) haluat irtisanoa tai irtisanotaanko kaikki osoitteet. Ilmoitathan myös minä päivänä haluat irtisanomisen astuvan voimaan. Skannausosoitetta ei voi irtisanoa erikseen, vaan tällöin poistetaan laskujen vastaanotto sekä skannauksen että verkkolaskujen osalta.

• Osoitteiden irtisanominen astuu voimaan heti tai ilmoittamanasi päivänä.

Tietojen ottaminen talteen ennen tilauksen päättymistä

• Työkulukirjaukset: Lisätoiminnot > Vie työkulukirjauksia / Lataa kuluraportti

• Laskut: Lisätoimintojen alla erilaisia raportteja, jotka suositellaan lataamaan uusimmalta kaudelta. Muut raportit saat kätevästi takautuvasti avaamalla Lisätoiminnot > Päätetyt kirjanpitokaudet ja painamalla jokaisen rivin kohdalla Kauden päätösmateriaalit auki.

• Ostolaskut: Ks. kohta laskut. Sen lisäksi saat jokaisen laskun pdf-kuvan talteen valitsemalla lisätoiminnoista "Lataa ostolaskujen PDF-tiedostot".

• Asiakkaat: Ota asiakasrekisteri talteen Lisätoiminot > Vie asiakkaita.

• Tuotteet: Ota talteen omien tuotteiden tiedo, ja varastanhallinnan ollessa käytössä, inventaariolista. Molemmat saat lisätoimintojen kautta.

• Tarkastuslomakkeet: Jokaisen lomakeen voi ladata erikseen rivin lopussa olevasta lataa-painikkeesta.

• Tarjouslaskenta: Jokaisen tarjouksen voi ladata avaamalla tarjous ja painamalla "tulosta tarjous".

• Työmääräimet: Jokaisen työmääräimen voi ladata avaamalla työmääräin ja painamalla "tulosta työmääräin".