Työmääräimet
Töiden aikataulutus ja resursointi
Päivitetty yli viikko sitten

Ecomissa työmääräimelle voi määritellä työvaiheita ja työvaiheille voi resursoida henkilöitä ja muita resursseja, kuten laitteita tai ajoneuvoja.

Yrityksen resurssit

Yrityksen resurssit, kuten laitteet, ajoneuvot ja tilat, määritellään asetuksissa Asetukset -> Resurssiasetukset. Resurssille voi antaa tunnisteen, kuten sarjanumeron tai ajoneuvon rekisterinumeron.

Yrityksen henkilöt

Yrityksen henkilöt määritellään asetuksissa Asetukset -> Käyttäjät

Töiden aikataulutus ja resursointi

Töiden aikataulutus ja resursointi tehdään työmääräimellä työvaiheiden avulla. Työvaiheelle voi määritellä yhden tai useamman työntekijän ja yhden tai useamman muun resurssin.

Mikäli työvaiheelle ei määritellä kellonaikoja, se näytetään kalenterissa koko päivän tapahtumana.

Kalenterinäkymä

Kalenterinäkymässä näytetään työmääräinten aikataulutetut työvaiheet ja työvaiheille resursoidut laitteet. Kalenterinäkymässä näkyviä tapahtumia voi suodattaa mm. henkilöittäin tai näyttää pelkät resurssit. Vapaalla sanahaulla voi suodattaa näkyviä tapahtumia.