Ecom Jet Manager
Ecom Jet Manager, yleisohje
Päivitetty yli viikko sitten

Ecom Jet Manager on hallintaportaali, jossa Ecomin yhteystyökumppanitilitoimistot voivat hallinoida Ecom -asiakkuuksiaan, kirjanpitäjien käyttäjätunnuksia ja käyttöoikeuksia keskitetysti.

Kirjautuminen

Ecom Jet Manageriin kirjaudutaan osoitteessa https://manager.ecomjet.com/. Käyttäjätunnuksia ja käyttöoikeuksia hallinoi tilitoimiston pääkäyttäjä(t).

Kirjautua voi Google- tai O365 -tunnistautumisen kautta, tai perinteisesti käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Mikäli käytetään salasanaa, palvelu edellyttää kaksivaiheisen tunnistautumisen aktivointia esim. Google Authenticator tai Microsoft Authenticator sovelluksella.

Oman toimiston käyttäjät

Oman toimiston käyttäjiä hallinnoidaan asetuksissa (Settings -> Users).

Uusi käyttäjä lisätään Invite Office User -painikkeesta. Syötä avautuvaan ikkunaan käyttäjän nimen, sähköposti. Valitse myös käyttäjärooli:

• Partner admin: toimiston pääkäyttäjä, jolla on oikeus hallinnoida käyttäjiä ja käyttöoikeuksia, sekä luoda uusia asiakasyrityksiä. Pääkäyttäjä määrittelee käyttöoikeudet myös asiakasyrityksiin.

• Partner accountant: kirjanpitäjä, jolla on pääsy omien asiakkaidensa tietoihin.

Uusi käyttäjä saa sähköpostiinsa aktivointilinkin, jonka kautta tili aktivoidaan.

Asiakasyritykset

Asiakasyrityksiä hallinnoidaan kohdassa Companies. Pääkäyttäjä voi luoda uuden yrityksen (asiakkuuden) Ecom Jetiin New Company -painikkeesta

Asiakasyrityksen tietoja, käyttäjiä ja tilausta hallinnoidaan avaamalla yrityksen tiedot listalta.

Yritystietojen Users -osiossa Pääkäyttäjä voi lisätä asiakasyritykseen Ecom Jetin käyttäjiä sekä kytkeä yritykseen kirjanpitäjäkäyttäjän.