Aika: Työajan kirjaaminen

Työkulukirjauksen tekeminen ja työajastimen käyttö

Päivitetty yli viikko sitten

Työkulukirjauksien avulla voit kirjata sekä työaikaa että kuluja, kuten päivärahoja tai kilometrikorvauksia.

Uusi työkulu

Voit kirjata työaikaa valitsemalla ohjauspaneelin yläosasta "Uusi työkulu".

Valitse palkkalaji (esim. tuntityö) ensimmäisestä pudotusvalikosta ja täytä päivämäärä ja kellonaikatiedot. Lisää työkulun selite tarvittaessa. Voit kohdistaa työajan halutessasi tietylle projektille kohdassa "Kohdistus". Työaikaa voi kirjata myös kohdistamatta sitä tietylle projektille.

Työajastimen käyttö

Työajastin käynnistetään ohjelmiston etusivun oikeasta yläkulmasta.

Käynnissä olevat ajastimet näyttää tältä. Roskiksesta voit tarvittaessa hylätä työajan ja tallennuskuvakkeesta tallentaa. Viimeisestä kuvakkeesta voit joko pysäyttää tai jatkaa työajan kulkua.

Työajastin kerryttää työaikaa, ajastimen voi laittaa tarvittaessa tauolle ja käynnistää uudelleen. Kun työajastin tallennetaan, siitä muodostuu uusi työkulukirjaus, jonka voi halutessaan kohdistaa tietylle projektille.