Työkulukirjausten käyttöopas
Päivitetty yli viikko sitten

Ecomin työkulukirjaukset ovat työmääräimelle tai projektille tehtäviä työ-, matka- tai muita kulukirjauksia, jotka voidaan laskuttaa asiakkaalta, kohdistaa projektin kuluksi ja siirtää myös palkanlaskentaan.

Työkulukirjausten syöttämistä yrityksen asetuksissa määritellään käytettävät palkkalajit ja niitä vastaavat laskutustuotteet. Lue lisää Työkulukirjauksen käyttöönotto ja niiden luonti.

Työkulukirjauksen lisääminen

Työkulukirjauksen voi lisätä Ecomin etusivulta tai Työkulukirjaukset-sivulta UUSI-napista.

Valitse ensimmäiseksi työkulun tyyppi:

• Aika: tyypillisesti tuntipalkka, matka-aika, iltalisä tms.

• Korvaus: tyypillisesti kilometrikorvaus, päiväraha tms.

Täytä tämän jälkeen kirjauksen muut tiedot. Työkulukirjaus voidaan kohdistaa työmääräimelle tai projektille.

Määrä-kentän arvon voi syöttää käsin tai sen voi laskea kellonajoista kentän vieressä olevasta napista.

Kaikkia työkulukirjauksen tietoja voi muokata ja täydentää myös myöhemmin, kunhan kirjaus on tilassa "avoin".

Työkulukirjausten hyväksyntä ja seuraaminen

Pääset hyväksymään tehdyt työkulukirjaukset kahdesta paikasta - työkulukirjauksista sekä kohdistetusta työmääräimesta.

Työkulukirjauset -näkymässä

Suodata listaukseen avoimet tapahtumat. Voit etsiä tapahtumia myös työmääräimen, työntekijän tai päivämäärärajauksen avulla. Työkulukirjauksen voi hyväksyä rivin lopussa olevasta napista tai voit avata kirjauksen tiedot ja hyväksyä tapahtuman tarkastettuasi kirjauksen yksityiskohdat.

Työmääräimellä

Työmääräimelle kohdistetun työkulukirjauksen voi avata rivin lopussa olevasta napista. Kun hyväksyt työkulukirjauksen, ohjelma palaa automaattisesti työmääräinnäkymään.

Työkulukirjausten vienti palkanlaskentaan

Työkulukirjaukset voi tallentaa tiedostoon listausnäkymän lisävalikosta listan oikeasta ylänurkasta. Voit valita tallennetaanko tiedostoon kaikki suodatetut rivit vai vain näkyvillä olevat (jos rivejä on useita, ne sivutetaan alasivuille, sivua vaihdetaan listan alareunasta)