Perusasetukset
Työkulukirjausten vienti ulkoiseen palkanlaskentaohjelmaan

Asetukset ulkoista palkanlaskenta ohjelmaa varten sekä vientitiedoston luonti

Päivitetty yli viikko sitten

Ecomin työkulukirjaukset voidaan viedä ulkoiseen palkanlaskentaohjelmaan vientitiedoston avulla. Alla ohjeet henkilöiden ja palkkalajien tarkistamiseen sekä askeleet vientitiedoston luomiseen.

Henkilönumerointi

Jos henkilönumeroinnin tulee vastata ulkoisen palkanlaskentaohjelman henkilönumerointia, tee tarvittavat muutokset Ecomissa. Ecomin henkilönumerot voi muuttaa menemällä Asetukset > Käyttäjät, painamalla rivin lopussa olevaa kynän kuvaa ja muuttamalla numeron henkilötunniste-sarakkeeseen.

Palkkalajit

Valitse työkulukirjausasetuksissa pudostustusvalikosta sopiva vaihtoehto ulkoiseksi palkanlaskentaohjelmaksi.

Palkkalajit tulee sen jälkeen yhdistää ulkoisen palkanlaskentaohjelman palkkalajeihin. Tämän linkin takaa löytyy ohje palkkalajien lisäämiseen: Työkulukirjausten asetukset.

Palkkalajin lisäämisessä voit valita numeroksi, minkä tahansa ei vielä käytössä olevan numeron. Numero ja nimi ovat käytössä Ecomissa.

Kirjoita tai hae ulkoiseksi palkkalajiksi käyttämäsi palkanlaskentaohjelman palkkalaji.

Työkulukirjausten vientitiedoston luonti

1. Avaa Työt ja projektit (salkun kuva oikeassa reunassa) > Työkulukirjaukset

2. Valitse suodattimiin haluamasi rajaukset (esim. päivämäärän mukaan)

3. Paina oikeasta yläkulmasta 'Lisätoiminnot'

4. Paina 'Vie työkulukirjauksia'

5. Jos teit aikaisemmin suodatuksia, valitse tässä kohtaa vietäviksi riveiksi kaikki, jotka vastaavat suodattimia. Vaihtoehtoisesti voit valita vain näkyvät rivit, joka valitsee vain ne rivit, jotka ovat työkulukirjaus-ikkunassa tällä hetkellä näkyvillä.

6. Valitse tiedostomuoto ja paina vienti

7. Tiedosto latautuu koneellesi.