Kaikki kokoelmatKäyttöohjeetTyökulukirjaukset
Työkulukirjausten jaksonäkymä
Päivitetty yli viikko sitten

Työkulukirjausten jaksonäkymässä voit tarkastella omia tai toisen käyttäjän (vain pääkäyttäjä) työkulukirjauksia viikon, kahden viikon tai kuukauden jaksoissa.

Jaksonäkymään pääset, kun painat työkulukirjauslistauksella jakso-painiketta.

Jaksonäkymä näyttää alla olevan kuvan mukaiselta. Jaksonäkymässä voit:

• Valita työntekijän (asentajalla tämä on poissa käytössä ja hän näkee vain omat kirjauksensa)

• Valita jakson alkupäivän

• Muuttaa ajanjaksoa. Vaihtoehdot ovat päivä, viikko, kaksi viikkoa tai kuukausi

• Lisätä itsellesi uusia työkulukirjauksia halutulle päivälle

• Hyväksyä tai hylätä yksittäisen työkulukirjauksen (vain pääkäyttäjä)

• Hyväksyä kaikki näkyvissä olevat työkulukirjaukset kyseiseltä henkilöltä (vain pääkäyttäjä)

• Tallentaa näkyvissä olevat kirjaukset csv-tiedostona.