Aika: tilauksen hallinta ja muutokset

Aika-ohjelmiston tilauksen muutokset ja laskutustiedot

Päivitetty yli viikko sitten

Tilauksen tarkistus rekisteröitymisen yhteydessä

Rekisteröitymisen yhteydessä olet tallentanut yrityksen perustiedot ohjelmaan, mutta voit tarkistaa asetuksista, että yrityksen tiedot ja omat käyttäjäasetuksesi ovat kunnossa.

Voit itse hallinnoida tilaustasi kohdassa Asetukset-Tilaus.

Jos olet esimerkiksi kirjautumisen yhteydessä valinnut toisen ratkaisun (esim. maksuton Ecom Free), voit asetusten Tilaus -näkymässä vaihtaa palvelun Aika -ohjelmistoon. Valitse maksutapa, vasta sen jälkeen pääset aktivoimaan Aika -ohjelmiston tilauksen.

Tilauksen muutokset ja laskutustiedot

Asetusten kohdassa Tilaus pystyt tarkistamaan arvion tulevasta laskusta.

Täällä pystyt myös muuttamaan sopimusta sekä lopettamaan tilauksen, jos ohjelmiston käytölle ei ole enää tarvetta.