Tuotteet, hinnastot ja toimittajat
Alennusluettelojen ja nettohinnastojen tuonti

Tukkureiden alennus- ja nettoluetteloiden sisänluku

Päivitetty yli viikko sitten

Tukkureiden nettohinnastot ja alennusluettelot tuodaan asetusten kautta ohjelmaan.

Asetukset > Tuotteiden hinnoittelu

Tuotteiden hinnoittelussa voit joko raahata ja pudottaa tiedoston tai klikata lataus kohtaa, jolloin valita tuotavan tiedoston.

⚠️ Tiedosto tulee olla txt- tai ovt-muotoinen.

Jos tiedosto on zip-kansiossa, lataus palauttaa virheen. Pura tiedosto ennen latausta.

Hinnastojen päivityksen tarkistaminen

Voit tarkistaa, että hinnastot ovat päivitetty avaamalla tuoterekisteristä jonkun tuotteen. Avaa valikosta Tuotteet & paketit ja paina Tuotteet. Etsi tuotelistasta joku sellainen tuote, jolle ajoit juuri alennuksen / nettohinnan.

Toimittajat-osion lopusta pitäisi löytyä joko alennusprosentti tai nettohinta.