Perusasetukset
Dimensiot (kustannuspaikat ja litterat)

Dimensioita voidaan hyödyntää kustannuspaikkojen tai litteroiden luontiin.

Päivitetty yli viikko sitten

Dimensioita voidaan hyödyntää kustannusten seurannassa. Dimensiot voivat olla esimerkiksi kustannuspaikkoja tai rakennusnimikkeistön mukaisia litteroita.

Ennalta määritettyjen dimensioiden tuonti

Dimensioita voidaan luoda asetuksista (Asetukset > Dimensiot).

Lisätoiminnot kautta voit tuoda ohjelmaan ennalta määritettyjä nimikkeistöjä: kustannuspaikat ja talo 80 -rakennus/suoritenimikkeistön.

Ennalta määriteltyjen dimensioiden käyttöönotto tuo ne valmiina dimensiolistaan.

Tämän jälkeen nimikkeitä voidaan tarvittaessa lisätä tai muokata avaamalla kyseisen rivin.

Uuden dimension luonti

Kokonaan uuden dimension voi luoda UUSI DIMENSIO -napista.

Nimi: dimensiota kuvaava nimi

Tunniste: lyhenne dimensiolle

Tila: aktiivinen

Tallennuksen jälkeen voit lisätä dimensiolle nimikkeitä. Esimerkiksi, kun kyseessä on kustannuspaikat, voit lisätä nimikkeen tunnisteeksi kustannuspaikan numeron ja nimeksi paikan nimen.

Dimension lisääminen projektille

Projektin voi kohdistaa tietylle dimensiolle lisäämällä sen Dimensiot-kenttään. Hausta voit etsiä dimensiota nimeillä.

Dimensioita voit tarvittaessa lisätä useita.