Aika: Käyttäjien lisääminen

Aika-käyttäjän lisääminen

Päivitetty yli viikko sitten

Saat lisättyä/kutsuttua käyttäjiä menemällä Asetukset -> Käyttäjät (ks. kuva).

Paina vasemmasta yläkulmasta

+ kutsu käyttäjä

Tämän jälkeen aukeaa lomake, johon syötetään uuden käyttäjän tiedot ja valitaan mihin käyttäjäryhmään uusi tunnus kuuluu. Paina lopuksi Lähetä Kutsu -painiketta.

Käyttäjätyypit

Aika Admin: Ohjelman ylläpito-oikeudet. Pystyy muokkaamaan asetuksia ja kaikkia tietoja. Pystyy kutsumaan lisää käyttäjiä.

Aika Normal: Normaali Aika-käyttäjä. Ei pysty muokkaamaan asetuksia eikä kutsumaan käyttäjiä.

Aika Worker: Rajoitetut käyttöoikeudet. Ei pysty kutsumaan käyttäjiä. Pystyy kirjaamaan työtunteja.