Käyttäjien lisääminen

Käyttäjien lisääminen sekä eri käyttäjätyypit ja niiden oikeudet

Päivitetty yli viikko sitten

Saat lisättyä/kutsuttua käyttäjiä menemällä Asetukset -> Käyttäjät (ks. kuva).

Tämän jälkeen ruudun oikeaan reunaan aukeaa lomake, johon syötetään uuden käyttäjän tiedot ja valitaan mihin käyttäjäryhmään uusi tunnus kuuluu (pääkäyttäjä, normaali, asentaja). Paina lopuksi Lähetä Kutsu -painiketta.

Käyttäjätyypit

Pääkäyttäjä: Ecomin ylläpito-oikeudet. Pystyy muokkaamaan asetuksia ja kaikkia tietoja. Pystyy kutsumaan lisää käyttäjiä.

Normaali: Normaali Ecomin käyttäjä. Ei pysty muokkaamaan asetuksia eikä kutsumaan käyttäjiä.

Kirjanpitäjä: Rajoitetut käyttöoikeudet. Pystyy muokkaamaan kirjanpitoon ja kulukäsittelyyn liittyviä kohtia. Voi tarkastella suurinta osaa ohjelman osista (esim. työkulukirjaukset, projektit), mutta ei muokata.

Asentaja: Rajoitetut käyttöoikeudet. Ei pysty kutsumaan käyttäjiä. Asentaja ei mm. pysty:

• Tarkastamaan laskuja eikä ostolaskuja

• Muuttaa asiakkaan laskutustietoja

• muuttamaan Jet asetuksia

• Ei näe tuotteiden hintoja tai muiden työmääräimiä, ellei asetuksissa ole annettu oikeudet