Aika: Palkkatietojen lähetys palkanlaskentaan

Näin otat tarvittavat tiedostot ja raportit palkanlaskentaan Aika-ohjelmistosta

Päivitetty yli viikko sitten

Pystyt ottamaan Aika-ohjelmistosta tiedot palkanlaskentaa varten joko Procountor-tiedostona tai muihin ohjelmiin esimerkiksi csv- tai excel-muotoisena.

HUOM! Procountoria varten palkkalajien yhdistäminen täytyy olla tehty asetuksissa. Jos tätä ei ole tehty, siirry ensin asetuksiin ja tee palkkalajien yhdistys työkulukirjausasetuksisa, muuten tiedostoa ei saa ladattua tai se tulee puutteellisena.

Valitse vasemman reunan valikosta kohta Työt ja projekti ja sen alta Työkulukirjaukset. Pääset koontinäkymään, jossa voit suodattaa tietoja haluamallasi tavalla, esimerkiksi valitsemalla hyväksytyt tuntikirjaukset haluamaltasi aikaväliltä.

Valitse sivun oikean reunan Lisätoiminnot painikkeen alta kohta Vie työkulukirjauksia.

Seuraavaksi pääset näkymään, jossa voit valita haluamasi tiedostomuodon. Procountor siirtoa varten valitse tiedostomuodoksi Procountor, muuten voit valita jonkun muista tarjolla olevista tiedostomuodoista: csv, xlsx tai xls.

Lue tiedosto Procountor-ohjelmistoon tai toimita se palkanlaskentaan.

Samasta Lisätoiminnot-valikosta voit ladata myös pdf-muotoisen kuluraportin, joka tekee koosteen halutulta aikajaksolta.