Kaikki kokoelmatKäyttöohjeetRaportit
Laskutus- & myyntiraportit
Päivitetty yli viikko sitten

Raporttinäkymästä on mahdollisuus tarkastella erilaisia raportteja laskutuksen ja myynnin osalta. Jokaisella raportilla on omat suodattimensa, joiden avulla voit muodostaa raportin haluamallasi tavalla.

HUOM! Raportti muodostuu vasta, kun painat muodosta-painiketta. Raportin suodattimet voi jättää tyhjiksi, jos haluat ottaa kaiken saatavilla olevan datan. Joissain tapauksissa raportin jotkut suodattimista saattaa olla pakollisia, jolloin vähintään ne täytyy täyttää ennen raportin muodostusta.

Katso muiden raporttien ohjeet tämän linkin kautta: Raportit ohjekokoelma

Laskutuspäiväkirja

Laskutuspäiväkirjan kautta saat listauksen laskutetuista laskuista. Laskulistauksessa on laskunumero, laskutuspäivä, kohdistuspäivä, asiakas, veroton ja verollinen summa ja veron määrä.

Raporttia voi suodattaa:

• Asiakas: Hae asiakasnumerolla, nimellä tai avaa asiakashaku suurennuslasikuvakkeesta

• Myyjä: Valitse valikosta myyjän nimi

• Alku- ja loppupäivä: Hae laskut kohdistuspäivän mukaan

Voit lataa raportin sekä PDF- että Excel-muodossa.

Myyntisaatavat

Myyntisaatavien kautta saat listauksen saatavina olevista laskuista. Myyntisaatavissa on laskunumero, laskutuspäivä, kohdistuspäivä, eräpäivä, asiakas, laskun loppusumma, maksettu osuus ja jäljellä oleva osuus.

Raporttia voi suodattaa:

• Asiakas: Hae asiakasnumerolla, nimellä tai avaa asiakashaku suurennuslasikuvakkeesta

• Alku- ja loppupäivä: Hae laskut kohdistuspäivän mukaan

Voit lataa raportin sekä PDF- että Excel-muodossa.

Suorituspäiväkirja

Suorituspäiväkirjan kautta saat listauksen suoritetuista laskuista. Suorituspäiväkirjassa on laskunumero, maskupäivä, asiakas, tili, maksettu summa, alennus ja yhteensä summa, joka huomioi myös mahdollisen maksualennuksen)

Raporttia voi suodattaa:

• Asiakas: Hae asiakasnumerolla, nimellä tai avaa asiakashaku suurennuslasikuvakkeesta

• Alku- ja loppupäivä: Hae laskut maksupäivän mukaan

Voit lataa raportin sekä PDF- että Excel-muodossa.

Laskulistaus

Laskulistauksen kautta saat listauksen kaikista laskuista. Laskulistauksessa on laskun numero, tila, asiakasnumero, asiakkaan nimi, päivämäärä, eräpäivä, myyjä, työnjohtaja, viittenne, viittemme, merkki, viitenumero, dimensiot ja laskun alv, alviton ja alvillinen summa.

HUOM! Laskulistauksella on paljon sarakkeita, mistä johtuen sitä täytyy mahdollisesti vierittää sivusuunnassa, jotta näet kaikki tiedot.

Raporttia voi suodattaa:

• Asiakas: Hae asiakasnumerolla, nimellä tai avaa asiakashaku suurennuslasikuvakkeesta

• Laskutuspäivän alku- ja loppupäivä: Hae laskut laskun päivämäärän mukaan

Voit lataa raportin Excel-muodossa.

Myyntisaatavien ikäjakauma

Myyntisaatavien ikäjakauma -raportin kautta saat listauksen asiakkaittain saatavina olevista laskuista saatavan iän mukaan. Raportissa on asiakas, eri erääntyneiden laskujen ikäjakaumat, erääntyneet yhteensä, erääntyvät yhteensä ja erääntyvien ja erääntyneiden summat yhteensä.

Raporttia voi suodattaa:

• Lopetuspäivämäärä: Hae saatavat valitsemasi päivän tilanteen mukaan

• Asiakas: Hae asiakasnumerolla, nimellä tai avaa asiakashaku suurennuslasikuvakkeesta

Voit lataa raportin sekä PDF- että Excel-muodossa.