Ostojen raportit
Päivitetty yli viikko sitten

Raporttinäkymästä on mahdollisuus tarkastella erilaisia raportteja ostojen osalta. Jokaisella raportilla on omat suodattimensa, joiden avulla voit muodostaa haluamasi raportin. Alla on kuvattu jokaisen raportin sisältö ja suodattimet.

HUOM! Raportti muodostuu vasta, kun painat muodosta-painiketta. Raportin suodattimet voi jättää tyhjiksi, jos haluat ottaa kaiken saatavilla olevan datan. Joissain raporteissa saattaa kuitenkin olla pakollisia suodattimia.

Katso muiden raporttien ohjeet tämän linkin kautta: Raportit ohjekokoelma

Ostopäiväkirja

Ostopäiväkirjan kautta saat listauksen ostolaskuista. Ostolaskulistauksessa on laskutuspäivä, kohdistuspäivä, tositenumero, saaja, verollinen summa, kirjanpidon tili ja tiliöity summa. Raportilta löytyy myös alv- ja tilierittely

Raporttia voi suodattaa:

• Saaja: Hae saajan nimellä

• Alku- ja loppupäivä: Hae laskut kohdistuspäivän mukaan

Voit lataa raportin sekä PDF- että Excel-muodossa.

Ostovelat

Ostovelkaraportin kautta saat listauksen velkoina olevista laskuista. Ostovelkaraportissa on saaja, laskunumero, laskutuspäivä, kohdistuspäivä, eräpäivä, laskun loppusumma, maksettu osuus ja maksamatta oleva osuus.

Raporttia voi suodattaa:

• Saaja: Hae saajan nimellä

• Alku- ja loppupäivä: Hae laskut kohdistuspäivän mukaan

Voit lataa raportin sekä PDF- että Excel-muodossa.

Suorituspäiväkirja

Suorituspäiväkirjan kautta saat listauksen suoritetuista ostolaskuista. Suorituspäiväkirjassa on saaja, laskunumero, tili, maksupäivä, maksu, alennus ja maksun loppullinen summa.

Raporttia voi suodattaa:

• Saaja: Hae saajan nimellä

• Alku- ja loppupäivä: Hae laskut maksupäivän mukaan

• Näytä maksussa olevat: jos valittu näyttää laskut, jotka ovat maksussa pankissa

Voit lataa raportin sekä PDF- että Excel-muodossa.

Kassamaksut

Kassamaksuraportin kautta saat listauksen maksetuista kassamaksuista. Kassamaksuraportilla on laskunumero, maksupäivä, viite/viesti ja maksun summa.

Raporttia voi suodattaa:

• Saaja: Hae saajan nimellä

• Alku- ja loppupäivä: Hae laskut maksupäivän mukaan

Voit lataa raportin sekä PDF- että Excel-muodossa.

Ostolaskulistaus

Ostolaskulistauksen kautta saat listauksen kaikista laskuista suodattimien mukaan. Laskulistauksessa on laskun numero, tyyppi, tositenumero, saaja, y-tunnus, pankkitili, viesti, viitenumero, päivämäärä, eräpäivä, kohdistuspäivä, viittemme, dimensiot, tila ja summa.

HUOM! Ostolaskulistauksella on paljon sarakkeita, mistä johtuen sitä täytyy mahdollisesti vierittää sivusuunnassa, jotta näet kaikki tiedot.

Raporttia voi suodattaa:

• Saaja: Hae saajan nimellä

• Alku- ja loppupäivä: Hae laskut maksupäivän mukaan

Voit lataa raportin Excel-muodossa.

Kohdistamattomat ostot

Kohdistamattomat ostot -raportin kautta saat listauksen kaikista ostolaskujen kohdistamattomista tuotteista suodattimien mukaan. Tuote on kohdistamaton, jos sitä ei ole viety projektille, työmääräimelle tai varastoon (jos varastonhallinta käytössä). Listauksessa on ostolaskun numero, saaja, päivämäärä, viitteenne, merkki, tuoteala & -numero, tuotteen nimi ja määrä.

Raporttia voi suodattaa:

• Saaja: Hae saajan nimellä

• Alku- ja loppupäivä: Hae ostolaskun päivämäärän mukaan

Voit lataa raportin sekä PDF- että Excel-muodossa.