Apixin käyttöönotto

Verkkolaskutus, sähköisten ostolaskujen vastaanotto, sähköisten laskujen lähettäminen

Päivitetty yli viikko sitten

Sähköisten laskujen lähetystä tai vastaanottoa varten voidaan aktivoida Apix-integraatio asetuksissa. Kaikki Apixiin kohdistuvat asetukset löytyvät kohdasta Asetukset > Integraatiot. Ennen Apixin kytkemistä varmistathan, että yrityksesi perustiedot ovat syötetty oikein menemällä Asetukset > Yrityksen tiedot.

Apixin käyttöönotto on yksinkertainen: se vaatii vain uuden tilin tai avainten syöttämisen.

1. Mene Asetukset > Apix

2. Paina ensin "Ota Apix käyttöön"

3a. Jos Apix ei ole aiemmin ollut käytössä, luo uusi tili täyttämällä lomake. Huom. lomakkeelle annettu sähköposti ja salasana toimivat jatkossa myös Apix laskumappi -palveluun kirjautumisessa, ks. kohta 5 alla. Lomakkeen täytön jälkeen paina "Ota Apix käyttöön".

3b. Jos sinulla on jo Apix-tili, voit valita lomakkeen "Syötä avaimet" ja täyttää siirto-id:n ja avaimen. Tämän jälkeen paina "Ota Apix käyttöön".

4. Apix on nyt otettu käyttöön ja voit lähettää ja vastaanottaa sähköisiä laskuja. Laskujen noutamiseen löytyy ohje täältä: Ostolaskujen käyttöönotto ja nouto

5. Apix laskumappi

Apix käyttöönotto kuvattuna yllä (UUSI TILI) on rekisteröinyt samassa asiakastilin myös laskumappi -palveluun selainosoitteessa: https://laskumappi.fi/#/login

Kirjautumalla laskumappiin voit tarkastaa ja täydentää yrityksesi tietoja TYÖKALUT-valikon alla. Tässä valikossa voit myös ottaa kantaa laskuvälityksen lisäpalveluihin kuten skannauspalveluun.

Tarkempia lisätietoja Apix laskumapista yhteistyökumppanin sivuilla: https://apix.fi/ tai Ecomin asiakaspalvelusta.

Katso myös Apixiin liittyvät yleisimmät kysymykset täältä: UKK Apix