Asetukset
Käyttäjän sähköpostin vaihtaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Käyttäjä voi tarvittaessa itse vaihtaa sähköpostiosoitteen asetuksista.

1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi. (Sähköpostin voi vaihtaa vain itselleen)

2. Mene asetukset > Käyttäjäasetukset

3. Lisää uusi sähköpostiosoite painamalla + UUSI SÄHKÖPOSTI

4. Sähköpostiisi tulee vahvistusviesti. Tee vahvistus sitä kautta

5. Palaa Ecomiin ja valitse lisäämäsi sähköposti käyttäjäasetuksissa oletus-sähköpostiksi. Jatkossa kirjaudut sisään sen avulla.

6. Halutessasi voit poistaa vanhan sähköpostin painamalla roskakorin kuvaa