Varaston käyttöönotto

Varastonhallinnan käyttöönoton vaiheet

Päivitetty tällä viikolla

1. Käyttöönotto aloitetaan ohjelmiston asetuksissa kohdassa Asetukset > Varastonhallinta.

2. Paina aktiiviseksi valinta "Varastonhallinta käytössä" ja valitse alta tuotelinjat, joiden varastoa haluat seurata. Lopuksi paina "Tallenna".

HUOM! Yleensä Omat-tuotelinjaa ei tarvitse seurata varaston kautta.

3. "Tallenna"-painikkeen painamisen jälkeen avautuu mahdollisuus luoda varastot. Paina + Uusi varasto -painiketta.

Lisää varastolle tunniste ja nimi.

Voit luoda niin monta varastoa kuin on tarvetta. Huomioithan kuitenkin, että vähintään yksi tuoteala pitää olla valittuna ja yksi varasto perustettuna, jotta varastonhallintaa voidaan käyttää.

Varaston tilan voi tarvittaessa myöhemmin muokata ei käytössä -tilaan.

5. Lisää hyllypaikat tuotteille tuotteen takaa tai tuo ne inventaarilistan avulla.