Tarjouksen tekeminen
Päivitetty yli viikko sitten

Ecomissa tarjouksen saa tulostamalla työmääräimen tarjouspohjalla.

1. Avaa työmääräin ja paina vasemmasta kulmasta "Tulosta".

2. Aukeaa tulostusikkuna. Avaa vasemmalta työmääräinpohjan valikko ja valitse pohjaksi Tarjous.

3. Tarvittaessa valitse myös työmääräinrivin tietojen alta, mitä tietoja tarjoukselle tulee näkyviin.

4. Valitse lataa tai tulosta.

Tarjouspohjan asetukset

Tarjouspohjaa voit muokata menemällä Asetukset > Työmääräinasetukset.

Painamalla kynän kuvaa voit muokata, mitkä tiedot tarjouspohjassa näkyy.

Valinnat: tuotenumero, tuotenimi, kuvaus, maksusuoritus, yksikkö, yksikköhinta, alennus, yhteensä veroton, yhteensä ALV ja yhteensä verollinen.